• 1
  • 2
  • 3
Upravljanje otpadom

Upravljanje otpadom

Nudimo konsultantske usluge i asistiramo pri ispunjavanju zakonskih obaveza pri uspostavljanju efikasnog Sistema upravljanja otpadom, uz mogućnost organizovanja prikupljanja, transporta ADR vozilima i krajnje zbrinjavanje na ekološki i održiv način.

Opširnije...
ADR/RID savetnik

ADR/RID savetnik

Angažovanjem Savetnika za bezbednost u transportu opasnog tereta u mogućnosti ste da uštedite na troškovima prevoza, da u kratkom roku obezbedite potrebnu transportnu dokumentaciju, kao i da utičete na to da se rizici koji nastaju pri radu sa opasnim teretom svedu na minimum.

Opširnije...
Savetnik za hemikalije

Savetnik za hemikalije

Savetnik za hemikalije Vam pomaže da svoje poslovanje uskladite sa zakonskim propisima, zastupa Vaše interese pri inspekcijskim nadzorima i izrađuje zakonom propisanu dokumentaciju, tako da se vi možete posvetiti razvijanju Vašeg poslovanja

Opširnije...

Konsalting usluge

Tokom svog rada težimo da izađemo u susret svojim klijentima i obezbedimo im uslugu najvišeg kvaliteta.

U mogućnosti smo da Vam pružimo široku paletu usluga iz sledećih oblasti:

  • Upravljanje otpadom i zaštita životne sredine
  • Bezbednost u transportu opasnog tereta u drumskom i železničkom saobraćaju
  • Upravljanje hemikalijama i biocidnim proizvodima.

Svojim radom omogućavamo Vama da se u potpunosti posvetite Vašim primarnim delatnostima.

Sa ponosom možemo da istaknemo da tim našeg preduzeća čine doktori nauka, pravnici, licencirani savetnici za hemikalije, savetnici za upravljanje otpadom i savetnici za bezbednost u transportu opasnog tereta u drumskom i železničkom saobraćaju.

Uz ove usluge možemo ponuditi i prilagođene usluge industrijskog čišćenja, ako i prikupljanje otpada, transport ADR vozilima i njegovo krajnje zbrinjavanje na ekološki i održiv način.

Reference

U.S. Steel Serbia

Higia d.o.o. je pouzdan i efikasan poslovni partner koji je pokazao svoju doslednost, temeljnost, fokus, organizaciju i poslovnu stabilnost koja se temelji na visokoj tehnologiji, uhodanim procedurama i stručnom znanju.

- Miroslav Gladović,
Rukovodilac ZNR i IH - U.S. Steel Serbia
Mitas

Kompanija Higia d.o.o. se pokazala kao stabilan poslovni partner koji je umeo da se izbori sa svakom vrstom zadatka koji smo pred njih postavili.

- Zoran Jovičić,
Direktor i predsednik upravnog odbora - Mitas
Alymil YU Industry

Ispunjena su sva očekivanja vezana za dogovoreni posao i rokove realizacije.

- Dragan Relić,
HR manager - Alumil YU Industry a.d.